Регистрирајте се на мој.IDIVIDI и пристапувајте едноставно и брзо до сите IDIVIDI сервиси

Воведен е нов начин на регистрација на корисниците на IDIVIDI сервисите со кој добивате единствени мој.IDIVIDI корисничко име и лозинка кои може да ги користите за пристап до сите сервиси на IDIVIDI и тоа само со една најава.

Со регистрација на мој.IDIVIDI, вашите постоечки кориснички имиња за пристап до поединечните сервиси на IDIVIDI ќе бидат затворени, а сите податоци од постоечките профили ќе бидат зачувани и присоединети кон единствениот ваш мој.IDIVIDI профил.
Откако ќе ја комплетирате регистрацијата на мој.IDIVIDI ќе може да се најавите на вашите омилени IDIVIDI сервиси со единственото мој.IDIVIDI корисничко име и да продолжите со нивно користење.

Доколку користите некои од следниве сервиси, внесете ги вашите податоци за најава:
  Корисничко име Лозинка
Foto.idividi.com.mk      

Заборавив лозинка
Forum.idividi.com.mk      
Заборавив лозинка
Kojekoj.idividi.com.mk      
Заборавив лозинка
Ecards.idividi.com.mk      


Multibox
Мое видео
Chat
Фото
MAXarena
Webmail
Кој е кој
Download
Ecards
Форум
Games
Whitepages
Огласи
Речник